İtalyan futbolunun önde gelen takımlarından Juventus’un sosyal medya hesabı, bilgisayar korsanlarının hedefi oldu. Hacklenen hesap üzerinden, Real Madrid’de forma giyen Milli futbolcumuz Arda Güler’in kulübe transferi duyuruldu. Bu olay hızla gündeme oturdu.
Juventus’un ele geçirilen sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Arda Güler!” mesajıyla transfer duyuruldu. Kulüp, Arda Güler’i Juventus ailesinin bir parçası olarak görmekten heyecan duyduklarını belirtti. Bu paylaşım futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.
Juventus’un İngilizce hesabını hackleyen Türk hackerler, Ali Koç’un istifasını duyurdu. Yapılan sürpriz paylaşımların ardından “Tamam, bu kadar yeterli” mesajıyla hesap bırakıldı. Juventus bu durumu açıklayarak hayranlarından yanlış bilgilere itibar etmemelerini istedi.
Juventus, İngilizce sosyal medya hesabının bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiğini duyurdu. Klüp, “İngilizce hesabımız hacklendi. Lütfen yayınlanan yanlış bilgilere itibar etmeyin. Sorunu çözmek için çalışıyoruz.” şeklinde bir açıklama yayınladı. Bu durum futbol camiasında büyük yankı uyandırdı ve Juventus taraftarlarını endişelendirdi.
Reklam & İşbirliği : [email protected]