Anadolu Efes, THY EuroLeague’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe Beko’yu 82-80 mağlup ederek önemli bir deplasman galibiyeti elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic, karşılaşmanın zorluğuna vurgu yaparken, oyuncularını takdir etti. Mijatovic, iki takımın da fantastik bir performans sergilediğini belirterek, kendi oyuncularını da içtenlikle tebrik etti.
Takımının tecrübeli ve karakterli oyunculara sahip olduğunu belirten Mijatovic, hedeflerini maç maç belirlediklerini vurguladı. Her maçın ayrı bir zorluk içerdiğini söyleyen başantrenör, oyuncularının gösterdiği savaşma ruhundan ve birlikten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Mijatovic, adım adım ilerleyerek hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti.
Maçta dikkat çeken performansıyla Daniel Oturu’nun potansiyeline de değinen Mijatovic, genç oyuncunun takımın ruhuyla birlikte geliştiğini belirtti. Oturu’nun önemli hamleler yaptığını ve takım arkadaşlarından aldığı destekle büyüdüğünü vurgulayan başantrenör, EuroLeague’in her maçının zor olduğunu hatırlattı.
Önlerindeki Fenerbahçe maçına odaklandıklarını söyleyen Mijatovic, hedeflerine ulaşmak için adım adım ilerlemeye devam edeceklerini belirtti. Başantrenör, EuroLeague’in zorluğuna dikkat çekerek, maç maç düşünmenin önemine vurgu yaptı. Mijatovic, takımına güveninin tam olduğunu ve birlikte başaracaklarına inandığını ifade etti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]