Özet: Bakanlık, ABD merkezli bir şirketin sosyal medya platformunda yapılan açıklamada, ülkenin güneydoğusundaki bir petrol sahasına düzenlenen İHA saldırılarına ilişkin bilgi verdi. Detaylar için devam edin.
Bakanlığın açıklamasına göre, ülkenin güneydoğusundaki Şeybe Petrol Sahası’na sabah saatlerinden bu yana İHA ile düzenlenen 7 saldırı engellendi ve İHA’lar imha edildi. Ayrıca, Cevf bölgesinin doğusunda da bir İHA’nın önlenerek imha edildiği belirtildi.
Öte yandan, ABD-İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sırasında İran da karşılık verdi. İran, ABD ve İsrail’e karşı Katar, BAE, Bahreyn gibi ülkelerde belirlenen hedeflere saldırılar gerçekleştirdi. Bu saldırılarda, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in yanı sıra çok sayıda üst düzey yetkili hayatını kaybetti. İranlı yetkililere göre, ABD-İsrail saldırılarında bin 332 kişi hayatını kaybetti.
Detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
Reklam & İşbirliği : [email protected]