Batı Şeria’da Genel Greve Gidildi

Ramallah’ta Esnaf Kepenk Kapattı

Batı Şeria’daki sivil toplum kuruluşlarının çağrısı üzerine, Ramallah’ta genel greve gidildi. İsrail askerlerinin Ramallah kırsalında 4 Filistinliyi öldürmesine tepki olarak, esnaf kepenk kapattı.

Ramallah’ta Hayat Durma Noktasına Geldi

Ramallah’taki işyerleri ve resmi kurumlar sabah saatlerinden itibaren kapılarını kapatmasıyla kentte hayat adeta durma noktasına geldi. İsrail güçlerinin dün akşam işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinde köye düzenledikleri baskında 4 Filistinli hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

Artan İsrail Saldırıları Endişe Verici

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023’ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor. 7 Ekim 2023’ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te, İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 537 Filistinli hayatını kaybetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu