Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den Transfer Açıklamaları

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den Transfer Açıklamaları

haberci haberci -

Yücel: “Beşiktaş İsterse Alır”

Beşiktaş Ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, İtalya’da düzenlenen Uluslararası Akdeniz Mükemmellik Ödül Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, ezeli rakipleri Galatasaray’ın transferini başaramadığı Roma forması giyen Nicola Zalewski’nin siyah-beyazlılara transferi konusunda konuştu.

Zalewski İle İlgili Açıklamalar

Yücel, Zalewski ile ilgili bir soruya, “Beşiktaş İsterse Alır” diyerek cevap verdi. Kendisinin Serie A’da ilgilendikleri başka oyuncular olduğunu belirten Yücel, isim vermekten kaçındı ve bu konuda detay vermedi.

Ciro Immobile Transferi

Yücel, Immobile transferi konusunda da konuşarak, “Üç gün boyunca otelden ayrılmadık çünkü Immobile’yi transfer etmek için uğraşıyorduk. Kimsenin Ciro için endişelenmesine gerek yok. Onu yakın zamanda emekliliğe göndermeye niyetimiz yok” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Onu Türkleştireceğiz” diyerek Immobile’nin performansından memnuniyetini dile getirdi.

Performans ve Hakemlik Konuları

Yücel ayrıca takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, mazeret üretmediklerini vurguladı. Türk futbolunun marka değerini arttırma çabalarına da değinen Yücel, yabancı hakem tartışmalarına da değinerek Türk futbolunun tanıtımı için çalıştıklarını belirtti.

Galatasaray’ın Zalewski transferi girişimlerinin sonuçsuz kalmasının ardından Beşiktaş’ın bu oyuncuyla ilgilenmesi futbolseverlerin dikkatini çekti. Yücel’in yaptığı açıklamalar, siyah-beyazlı kulübün transfer politikaları ve hedefleri hakkında ipuçları verdi.

İlgili Yazılar