Beşiktaş Kulübü’nün Toplantısı Baştan Sona Olaylı Geçti Beşiktaş Kulübü’nün 2023-2024 dönemi olağan idari ve mali genel kurul toplantısı İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleşti. Ancak toplantı, eski başkan Ahmet Nur Çebi’nin ıslıklanmasıyla gerginleşti. Ahmet Nur Çebi’ye Tepkiler Yükseldi Siyah beyazlı kulübün eski başkanı Ahmet Nur Çebi, genel kurul üyeleri tarafından ıslıklandı ve büyük tepki gördü….
Beşiktaş Kulübü’nün 2023-2024 dönemi olağan idari ve mali genel kurul toplantısı İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleşti. Ancak toplantı, eski başkan Ahmet Nur Çebi’nin ıslıklanmasıyla gerginleşti.
Siyah beyazlı kulübün eski başkanı Ahmet Nur Çebi, genel kurul üyeleri tarafından ıslıklandı ve büyük tepki gördü. Bu tepkiler üzerine kongrede gerginlik artarken, üyeler arasında kavga çıktı.
Beşiktaş Divan Başkanı Ahmet Akpınar, olayları yatıştırmak için sert bir şekilde uyarılarda bulundu. Akpınar, “Burası Dingo’nun ahırı değil, burası Beşiktaş kongresi. Oturun yerinize! Ne sanıyorsunuz siz kendinizi! Burası Beşiktaş, Uganda değil! Oturun yerinize.” diyerek üyeleri sakin olmaya çağırdı. Akpınar, “Hiçbir Beşiktaşlı Beşiktaşlıya el kaldıramaz. Biz büyüklerimizden böyle gördük.” şeklinde konuştu.
Bu olaylar, Beşiktaş Kulübü’nün genel kurul toplantısını gölgelerken, kulüp taraftarları ve kamuoyu bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]