Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Büyükçekmece’de Bebek Mezarlarındaki Şüpheli Durum Vatandaşları Endişelendiriyor

Büyükçekmece’de Bebek Mezarlarındaki Şüpheli Durum Vatandaşları Endişelendiriyor

haberci haberci -

Bebek Mezarlarında İsim ve Taşların Olmaması Kafaları Karıştırdı

Büyükçekmece’de bulunan mezarlıklarda, birkaç gün arayla vefat eden bebeklerin defnedilmesi ve bazı mezarların isimsiz olması, vatandaşlar arasında endişeye neden oldu. Özellikle ‘Yenidoğan Çetesi’ soruşturmasında adı geçen mezarlıkta bulunan bebek mezarlarında taşların ve isimlerin olmaması, kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Vatandaşlar: “Para İçin Bu Kadar Canilik Yapılmaz”

Mezarlığı ziyaret eden vatandaşlardan Hatip Çevik, “Buradaki bebek mezarlarını görünce evet insanın aklına bir şüphe geliyor. Acaba bunlar da bilerek mi öldürüldü? Çok çirkin ve acı verici bir durum. Para için bu kadar canilik yapılması kabul edilemez. Bunu yapanlar insan yerine konmazlar. Artık hastanelere güvenmek konusunda tereddüt ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hastane Yakınındaki Bebek Mezarları Şüphe Uyandırıyor

Bölgede yaşayan Halit Gür ise, “Hastane buraya yakın olduğu için ölen bebeklerin buraya defnedilmesi aklımıza geldi. Bebek mezarlarını gördüğümde kendime dedim ki bunlar da onlardan olmasın. Doğum ve ölüm tarihlerine baktığınızda yakın aralıklarla ölen bebeklerin olduğunu görüyorsunuz” şeklinde konuştu.

Bu olaylar, Büyükçekmece’de bebek mezarlarına dair şüpheleri artırırken, Yenidoğan Çetesi soruşturması ise daha fazla dikkat çekmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar