Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Dilan Polat ve Sıla Doğu Olayı: İlk Açıklama Yapıldı

Dilan Polat ve Sıla Doğu Olayı: İlk Açıklama Yapıldı

haberci haberci -

Dudak Dudak Öpüştükleri Görüntüler Sonrası Serbest Bırakıldılar

Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında dudak dudağa öpüştüğü görüntülerle gündeme gelen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu olayı sonrası adli süreç başladı. Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından ötürü daha önce 9 ay hapis cezası alan Dilan Polat, geçtiğimiz ağustos ayında tahliye edilmişti. Ancak son olayla birlikte tekrar gözaltına alındılar. Mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Dilan Polat’tan İlk Açıklama Geldi

Olayın ardından sosyal medya hesabından bir video paylaşan Dilan Polat, yaşadığı süreci “travmatik” olarak nitelendirdi. “Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi” ifadelerini kullandı. Polat, ciddi travmalar yaşadığını belirterek, uyuyamadığını, kısmi felç geçirdiğini ve 3 kez bayıldığını dile getirdi. Normal hayatına dönmek istediğini ve unutulmak istediğini sözlerine ekledi.

Sıla Doğu ve Dilan Polat Serbest Bırakıldı

Sıla Doğu ve Dilan Polat, yaşadıkları olay sonrası adli kontrol kararı ile serbest bırakıldılar. İkili, yaşadıkları süreçten dolayı ciddi psikolojik sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Olayın detayları ve soruşturmanın devam eden kısmı ise kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar