Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin’i Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off’unda Yendi

Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin’i Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off’unda Yendi

haberci haberci -

Fenerbahçe’nin Dominant Performansı

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin açılış maçında ÇBK Mersin’i konuk etti ve sahadan 99-76’lık net bir zaferle ayrıldı.

Maçın Hikayesi

Fenerbahçe, genel sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, kadın basketbolundan sorumlu yönetici Kemal Danabaş, erkek basketbolundan sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu ve yönetici Ahmet Ketenci’nin de izlediği maçta hızlı bir başlangıç yaptı. İlk periyodu 24-15 önde kapatan sarı-lacivertli ekip, devreye 52-47’lik skorla girdi.

Üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, 80-63’lük skorla son çeyreğe girerken maçı kontrol altında tuttu. Karşılaşmanın son bölümünde rakibin direnme çabalarına karşın Fenerbahçe, 99-76’lık skorla galip gelerek seride 1-0 öne geçti.

Oyuncuların Performansı

Fenerbahçe’de Meesseman 21 sayıyla öne çıkarken, McBride 18, Sarah 13, Howard 17 ve Sevgi Uzun 15 sayıyla skora katkı sağladılar. ÇBK Mersin cephesinde ise Lafeesa 19, Williams 17 ve Holingsvorth 13 sayıyla direnmeye çalıştılar.

Maçın hakemleri Can Mavisu, Alper Altuğ Köselerli ve Halil Erkoç olurken, karşılaşma Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda gerçekleşti.

İlgili Yazılar