Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

haberci haberci -

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes Karşısında Mağlup Oldu

Euroleague’in 33. haftasında Fenerbahçe Beko, kendi evinde Anadolu Efes’i konuk etti. Maç, nefes kesen bir Türk derbisi olarak karşımıza çıktı ve sarı-lacivertliler rakibine 82-80 mağlup oldu.

Jasikevicius: “Performansımızdan Memnun Değilim”

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımının performansından memnun olmadığını dile getirdi. Jasikevicius, özellikle ilk yarıdaki performanslarını eleştirerek, “Bizim açımızdan hiçbir açıdan iyi bir maç değildi. İlk yarıda çok hata yaptık. 10 top kaybı yaptık. Ritmimiz yoktu.” şeklinde konuştu.

Analiz ve Önümüzdeki Maçlar

Jasikevicius, maçta yapılan hatalara vurgu yaparak, “Dördüncü çeyrekte kötü savunma yaptık ve maçı döndürmek için kötü atışlar yaptık. İyi bir maç değildi.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Türkiye Ligi’nde sezonun durumunu belirleyecek önemli bir maçlarının olduğunu belirterek, önlerindeki müsabakalara odaklanacaklarını söyledi.

Jasikevicius, Anadolu Efes’e galibiyetinden ötürü tebriklerini ileterek, “Bugün Anadolu Efes, Anadolu Efes gibi oynadı ama Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı. Biz gerekli basketbolumuzu oynamadık.” diyerek maçın analizini yapacaklarını ve Pazartesi günü oynayacakları Efes maçına odaklanacaklarını ifade etti.

İlgili Yazılar