Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Sonuçlandı

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Sonuçlandı

haberci haberci -

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Toplantısında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, son dönemde yaşanan olaylara verilecek geniş çaplı tepkinin görüşüldüğü olağanüstü genel kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Opsiyonlar ve Eylem Planı

Başkan Ali Koç, yapılan bütün görüşmelerde en az tercih edilen opsiyonun ligden çekilmek olduğunu belirtirken, bu opsiyonu üç ay sonraki genel kurula kadar masadan kaldırdıklarını vurguladı. Futbolcuların devam etme görüşünde olduğunu ifade eden Koç, Süper Kupa maçına çıkmama veya U19 Takımı ile çıkma fikirlerinin gündemde olduğunu açıkladı.

Güvenlik ve Soruşturma

Ali Koç, Trabzonspor maçındaki güvenlik zafiyetini eleştirirken, organize bir durum olduğunu belirterek İçişleri Bakanlığı’nın gerekli soruşturmayı yapması gerektiğini söyledi. Koç, maça gelen taraftarların aranmadığını ve güvenlik tedbirlerinin yetersiz kaldığını vurguladı.

Yönetimin Yetki Maddeleri

Olağanüstü genel kurulda alınan yetki maddelerini de açıklayan Ali Koç, önemli kararların alınabilmesi için yönetimin güçlendirildiğini belirtti. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmama, Türkiye Kupası’na katılmama gibi opsiyonlar kararlar arasında yer aldı.

Genel kurul toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Fenerbahçe’nin önümüzdeki dönemde alacağı adımlar merakla bekleniyor. Ali Koç, taraftarlara teşekkür ederken, camianın kenetlenerek daha güçlü bir şekilde ilerleyeceğine inandığını vurguladı.

İlgili Yazılar