Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe, Süper Kupa Finali’nde U19 Takımıyla Çıkacak

Fenerbahçe, Süper Kupa Finali’nde U19 Takımıyla Çıkacak

haberci haberci -

Fenerbahçe’nin TFF’ye Bildirilen Talebi Kabul Edilmedi

Fenerbahçe, Süper Kupa Finali’nde yabancı hakem atanmaması ve tarihin ertelenmemesi durumunda mücadeleye U19 takımıyla çıkacağını Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirdi. Ancak bu talep kabul edilmedi ve 7 Nisan’da sahada Fenerbahçe U19 takımı oyuncuları yer alacak.

Galatasaray’dan Flaş Bir Öneri

Galatasaray Kulübü’nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Radyospor’da yaptığı açıklamada Süper Kupa Finali ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Öztürk, yaşanan tartışmaları eleştirerek, Türk sporseverlerin Süper Kupa için dönen problemleri sonlandırması gerektiğini belirtti. Ayrıca Fenerbahçe’nin U19 takımıyla çıkması durumunda, Galatasaray’ın da aynı şekilde hareket etmesi gerektiğini savundu.

Galatasaray’a Çağrı: U19 Takımıyla Çıkın

Adnan Öztürk, “Fenerbahçe U19 ile çıkacaksa, Galatasaray da U19 takımıyla çıkmalı. Galatasaray’a bu yakışır. Fenerbahçe’nin U19 takımındaki gençler de bizim çocuklarımız. Ancak onları Galatasaray’ın as kadrosuna karşı çıkarmak büyük bir yanlış olur.” diyerek Galatasaray’a çağrıda bulundu. Öztürk ayrıca, bu tür hareketlerin Şanlıurfalılara da ayıp olacağını söyledi.

Galatasaray’ın Asaletine Yakışır Karar Alınmalı

Öztürk, “Galatasaray’ın asaletine yakışır bir karar alması gerektiğini vurguluyorum.” diyerek, Galatasaray yönetimine seslendi. “Fenerbahçe’nin kararını tartışmıyorum. Burada Galatasaray’ın asaletine yakışır bir karar alması gerektiğini vurguluyorum. Böylece tüm dünyaya Galatasaray’ın asaletini göstermiş olacağız.” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar