Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski’nin Durumu

Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski’nin Durumu

haberci haberci -

Szymanski’nin Performansı Değerlendirildi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 17’ye yükseltti. Ancak, lider Galatasaray’la arasındaki puan farkı maç eksiğiyle 8’e çıktı. Maçta dikkatleri çeken isimlerden biri de Sebastian Szymanski oldu.

Szymanski’nin Geçmiş Performansı

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe’ye transfer olduğu ilk sezonunda 13 maçta 7 gol atarken 4 asist yapmıştı. Ancak bu sezon çubuklu forma ile 8 lig maçına çıkan Polonyalı oyuncu, henüz golle buluşamadı ve sadece 1 asist yapabildi.

Mourinho’nun Szymanski Yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Rizespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Elimizde bir tane Sebastian Szymanski olması üzücü. 3 tane Sebastian Szymanski olsa 3’ünü birden oynatırdım” dedi. Mourinho’nun bu sözleri, Szymanski’nin takımdaki değerini ortaya koydu.

Samsunspor Maçında Szymanski

Samsunspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan Szymanski, %77 pas isabeti sağlarken 40 kez topla buluştu. Ancak 9 kez top kaybı yaşayan oyuncu, maçta beklenen performansı sergileyemedi. 25 yaşındaki Polonyalı oyuncu, 5 uzun top denemesinde başarılı olamazken kilit pas denemelerinde de başarısız oldu.

Sonuç olarak, Sebastian Szymanski’nin Fenerbahçe’deki performansı, geçmiş sezonlardaki başarısından uzak olsa da teknik direktör Mourinho’nun ona duyduğu güven devam etmektedir. Takımın ilerleyen maçlardaki performansı ve Szymanski’nin katkıları merakla beklenmektedir.

İlgili Yazılar