Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Vefatı Sonrası Beklenmedik Paylaşım

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Vefatı Sonrası Beklenmedik Paylaşım

haberci haberci -

Murat Yeni’nin 21 Ekim Açıklaması

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hayatını kaybettiği hastanenin ardından, bir dönem FETÖ’ye ait olan Samanyolu TV’de “Maceracı” programını sunan Murat Yeni, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kendi sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajında Yeni, “Uyanır uyanmaz sevdiğim arkadaşlarım bana müjdeyi verdiler. Elhamdülillah… 21 Ekim benim için bayram… Dünya bir pislikten kurtuldu. Bugün bu terör örgütü yüzünden hayatı kararan insanlar için bayram… Vatanıma milletime hayırlı uğurlu olsun. Bu bayramı hiçbir zaman unutmayalım” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar Karışık

Ancak, Murat Yeni’nin bu paylaşımı altında farklı yorumlar yapıldı. Bazı kullanıcılar “Ekmeğini yerken sesin çıkmıyordu”, “Resmen dalga geçiyorlar”, “Her devrin insanları”, “Kendine yol yapıyor gariban”, “Acınacak zavallı”, “Yeni rota oluşturuluyor” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Geçmişteki Hapis Cezası

Murat Yeni, daha önce İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma eylemi nedeniyle 8 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edilmişti. Yeni’nin bu paylaşımı, kamuoyunda tartışmalara neden oldu ve farklı tepkilere yol açtı.

İlgili Yazılar