Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Hindistan’da Alka Devi Cinayeti

Hindistan’da Alka Devi Cinayeti

haberci haberci -

Alka Devi’nin Karmaşık Cinayet Planı

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletinde yaşayan 42 yaşındaki Alka Devi, 17 yaşındaki kızını öldürmek için bir kiralık katil tuttu. Ancak planı beklenmedik bir şekilde tersine döndü ve kendisi öldürüldü.

Planın Ortaya Çıkışı

Devi’nin kiraladığı katil, aslında kızının erkek arkadaşı olan Subhash çıktı. Olay, Devi’nin eşi Ramakant’ın eşinin eve dönmemesi üzerine şüphelenmesiyle başladı. Polis, Devi’nin cesedini bulup eşine teşhis ettirmek istediğinde, çarpıcı gerçekler ortaya çıktı.

İntikam ve İhanet

Devi’nin kızı, eski bir mahkum olan Subhash ile ilişki yaşamaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan Alka Devi, kızını öldürmeye karar verdi. Subhash’a cinayet için 50 bin rupi teklif etti ancak planları farklı bir boyut kazandı.

Sahnelenen Cinayet

Subhash, Alka Devi’yi kızıyla birlikte ziyarete gittiğinde, parayı alamayınca onu boğarak öldürdü. Cinayeti annesinin işlediğine inandırmak için fotoğraf sahnelemesi yaptılar. Ancak planları, beklenmedik bir şekilde kontrolden çıktı ve Devi’nin kocası eşinin kaybolduğunu bildirdi.

Bu karmaşık ve akılalmaz cinayet planı sonucunda hem Alka Devi’nin kızı hem de Subhash tutuklandı. Uttar Pradesh’in Etah bölgesinde darı tarlasında bulunan Alka Devi’nin cansız bedeni, olayın detaylarını gün yüzüne çıkardı.

İlgili Yazılar