Mono Dizayn Benelüx’le 10 günde teslim güvenli evler

Mono Dizayn Benelux, modern, estetik ve sürdürülebilir yaşam alanları sunan yenilikçi bir şirket olarak dikkat çekiyor. Japon Dome House, bungalov, tiny house ve özel yapım villalarla, yaşamı daha konforlu ve çevre dostu hale getirmek için kurulan firma, taşınabilir ve dayanıklı yapılarıyla, hem bireysel hem de ticari ihtiyaçlara özel çözümler üretiyor ve geleceğin mimarisini bugünden şekillendiriyor….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Mono Dizayn Benelüx’le 10 günde teslim güvenli evler

Mono Dizayn Benelux, modern, estetik ve sürdürülebilir yaşam alanları sunan yenilikçi bir şirket olarak dikkat çekiyor. Japon Dome House, bungalov, tiny house ve özel yapım villalarla, yaşamı daha konforlu ve çevre dostu hale getirmek için kurulan firma, taşınabilir ve dayanıklı yapılarıyla, hem bireysel hem de ticari ihtiyaçlara özel çözümler üretiyor ve geleceğin mimarisini bugünden şekillendiriyor. Yaşanan doğal felaketler sonrası farklı yapı çözümlerine yönelenlerin ihtiyaçlarını hızlı ve ekonomik bir şekilde karşılayan firmaya rağbet her geçen gün artıyor.
Üretilen yapılar, yüksek ısı yalıtım özellikleri ile dış sıcaklıkların etkilerinden korunuyor, böylece daha az enerji ile iç sıcaklık kontrolüne olanak sağlayarak enerji tasarrufu sağlıyor. Şekli dolayısıyla hava durmadan içeride dolaşıyor ve sürekli taze hava almanızı sağlıyor. Kubbe ev teknolojisi, son derece güvenlidir ve ağırlık merkezi alçaktır, bu nedenle çökme olasılığı normal binalara göre çok oldukça azdır. Ayrıca bu yapılarda kolon bulunmadığından çatı çökmez. Şiddetli depremlerde bile içerideki alan güvende kalır. Güçlendirilmiş strafor ve poliüretan ile yapıldığı için alev almaz ve yangını büyütmez. Üretimi Çorum’da bulunan ve showroomu İzmir Menderes’te yer alan firma kurucuları Nadir Bircan ve Emel Kurtuluş, Japon teknolojisi ile üretilen evler hakkında çeşitli bilgiler verdi.
DEPREME VE YANGINA DAYANIKLI YAPILAR
Firma hakkında açıklamalarda bulunan kurucu Emel Kurtuluş, “Bu yapılar tamamen Japon teknolojisidir. Japonların Hatay depreminden Türkiye’ye getirdiği evlerin aynılarını biz üretiyoruz. Yaşanabilir, taşınabilir prefabrik tarzda evler. Bu evleri istenilen büyüklükte, 10 gün gibi kısa bir sürede anahtar teslim içine girilebilir bir şekilde teslim edebiliyoruz. Türkiye deprem ülkesi ve depreme dayanıklı olarak üretiliyor” şeklinde konuştu.
SHOWROOM MENDERES’TE FABRİKA ÇORUM’DA
Firma hakkında çeşitli bilgiler veren kurucu Nadir Bircan, “Dünyada bu evlere Green House deniliyor. Olduğu yerde kurulum oluyor. Kalıplara döküp uygulanacak alana lego gibi kuruyoruz. İnce işçiliğini yapıyoruz. 30 cm duvar kalınlığı var.Ciddi bir izolasyon malzemesi kullanıyoruz. İçine tuvalet, banyo ve mutfak yerleştirebiliyoruz. Elektrik su tesisatını ekliyoruz. Geleceğin evleri bu evler diyebiliriz. İstenilen sıcaklığı 8 saat koruyabiliyor. Geleceğin teknolojisi ile üretilen evler. İki katlı, yuvarlak, tek katlı gibi birçok çeşidi var. Siz hayal edin, hayalinizdeki evi birlikte yapalım diyor. Showroomumuz Menderes Küner Kavşağı’nda, fabrikamız Çorum’da yer alıyor” ifadelerini kullandı.
300 YIL DAYANIKLI EVLER
Açıklamalarına devam eden Bircan, “İzmir başta olmak üzere birçok ilimizde teslim ettiğimiz projeler yer alıyor. Yurtdışında projeler üretiyoruz. Ben kendim Belçika’da yaşıyorum.Normal inşaat maliyetleri çok yüksek olduğu için vatadaşlar bu evlere yöneliyor. Evlerin bir diğer özelliği ise bu evler yanmıyor. Kullanılan malzemeler alevlere dayanıklı olarak üretiliyor. Ahşap gibi çürümeyen demir gibi paslanmayan bir ürün içeriyor. Malzeme ömrü yaklaşık 300 yıl. Dekorasyonları müşterilerimizin taleplerine göre yapıyoruz” dedi.

Benzer Haberler
Dr. Mehmet Fatih Okyay: Yüz Odaklı Plastik Cerrahide Uluslararası Mükemmeliyet Standardı
Dr. Mehmet Fatih Okyay: Yüz Odaklı Plastik Cerrahide Uluslararası Mükemmeliyet Standardı
Uzm. Dr. Ebru Okyay, Dermatolojideki Bilimsel Yetkinliğini ve Kapsamlı Klinik Deneyimini Antalya’ya Taşıyor
Uzm. Dr. Ebru Okyay, Dermatolojideki Bilimsel Yetkinliğini ve Kapsamlı Klinik Deneyimini Antalya’ya Taşıyor
Emlak sektöründeki 35 yıllık deneyimin yazıya döküldüğü kitap, haftasında ilk 10’a girdi
Emlak sektöründeki 35 yıllık deneyimin yazıya döküldüğü kitap, haftasında ilk 10’a girdi
Artık ürünün iyi olması yetmiyor, yapay zeka ile sohbet içermesi gerekiyor
Artık ürünün iyi olması yetmiyor, yapay zeka ile sohbet içermesi gerekiyor
Çocuk Oyun Alanı İçin Temalı Ürün Yelpazesi
Çocuk Oyun Alanı İçin Temalı Ürün Yelpazesi
Tepe Food, Türkiye’nin Yeni Lezzet Markası Olarak hem iç pazara hem de Dünya Pazarına Açılıyor
Tepe Food, Türkiye’nin Yeni Lezzet Markası Olarak hem iç pazara hem de Dünya Pazarına Açılıyor
İzmir' de Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları SAYFA HABER' de saklıdır.