New York’ta yerel medyaya yansıyan haberlere göre, 3. Cadde Köprüsü’nde çelik unsurlarının aşırı sıcaklık nedeniyle genişlediği ve açık haldeyken kilitleme mekanizmasının sıkışıp kaldığı aktarıldı.
Köprü araç trafiğine kapatılırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri çözüm için harekete geçti. Video görüntülerinde itfaiye botlarının, çeliği soğutmak amacıyla nehirden köprüye su püskürttüğü görüldü.
New York şehri, 35 derece sıcaklık ile yılın en yüksek seviyesini yaşarken, 1898 yılında açılır kapanır yapıda inşa edilen 3. Cadde Köprüsü tek şeritli olarak araç trafiğinde kullanılıyor.
Bu durumun yol trafiğine olan etkileri ve köprünün ne zaman tekrar açılacağı konusunda yetkililerden açıklama bekleniyor. Olay sırasında herhangi bir yaralanma veya hasar olmadığı belirtildi.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap