Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trendyol Süper Lig’den Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol’dan Maç Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig’den Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol’dan Maç Değerlendirmesi

haberci haberci -

Gisdol, Milli Aranın Ardından Yapılan Hazırlıkları Anlattı

Trendyol Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, basın toplantısında Siltaş Yapı Pendikspor maçına yönelik açıklamalarda bulundu. Milli ara nedeniyle 3 hafta maç oynamadıklarını hatırlatan Gisdol, bu aranın takım için yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı. Oyuncuların birlikte geçirdiği sürecin olumlu olduğunu belirten Gisdol, sakatlıklar ve milli takım görevleri nedeniyle eksiklik yaşadıklarını dile getirdi.

Siltaş Yapı Pendikspor Maçına Hazırız

Gisdol, Siltaş Yapı Pendikspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, rakiplerinin güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirtti. Oynadıkları her maçı kazanma arzusunda olduklarını vurgulayan Gisdol, Pendikspor karşısında da galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Ligdeki konumları gereği her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten Gisdol, takımın istikrarlı bir performans sergilemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Önemli Olan Kendi Sonuçlarımız

Düşme hattındaki takımların aldığı sonuçlara odaklanmadıklarını ifade eden Gisdol, önlerindeki her maça konsantre olmaları gerektiğini vurguladı. Ligde kalmak için en az 11 galibiyet almaları gerektiğini belirten Gisdol, takımın her maça kazanma isteğiyle sahada olacağını söyledi. Kendi performanslarına odaklanarak mücadele edeceklerini belirten Gisdol, yüksek arzularıyla tüm maçları kazanmak istediklerini ifade etti.

İlgili Yazılar