Eyalet polisinin açıklamasına göre, Washington’ın Lakewood şehrindeki Harry Todd Parkı’nda meydana gelen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı. Olay sonrası kolluk kuvvetleri hemen olay yerine intikal etti.
Fox 13 Seattle kanalının haberine göre, saldırıda yaralanan 7 kişi tedavi altına alındı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Lakewood polis çavuşu Charles Porche, olay yerine geldiklerinde büyük bir telaşla karşılaştıklarını ifade etti. Porche, saldırı sırasında parkta 100’den fazla kişinin bulunduğunu aktardı.
Silahlı saldırıya ilişkin soruşturmanın hala devam ettiği bildirildi. Polis, saldırganın kimliğini belirlemek ve olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Toplumda endişe yaratan bu olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması da gündemde.
Durumun gelişmeleri hakkında detaylar geldikçe bilgi verileceği belirtildi.
Reklam & İşbirliği : [email protected]