Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni Malatyaspor, Ligden Çekilme Talebinde Bulundu

Yeni Malatyaspor, Ligden Çekilme Talebinde Bulundu

haberci haberci -

Yeni Malatyaspor, depremin etkileri nedeniyle ligden çekilme talebinde bulundu.

Başkan Şahin Altunok’un Açıklamaları

Malatyaspor Başkanı Şahin Altunok, kentte meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin takımı olumsuz etkileyeceğini belirterek, ligden çekilmek istediklerini duyurdu. Altunok, depremin oyuncuları psikolojik olarak etkilediğini, tesislerde büyük hasar meydana geldiğini ve sahanın durumunun sıkıntılı olduğunu ifade etti. Ayrıca, TFF’nin durumu değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, sadece Malatyaspor için değil Türk futbolu için de önemli olduğunu belirtti.

Tesislerdeki Hasar ve Belirsizlik

Altunok, depremin tesislerde yarattığı hasarın yanı sıra gelecek maçlar için nasıl hazırlık yapılacağının da belirsiz olduğunu dile getirdi. “Ortada deprem gerçeği var. Oraya gelen takımlar nasıl gelecek, biz tesislerde nasıl kalacağız. Hepsi sıkıntı ve hasarlı durumda. Çok zor durumdayız.” şeklinde konuşan Altunok, başvurularının sonucunu beklediklerini ve önümüzdeki maçlar için belirsizliklerin devam ettiğini vurguladı.

Yeni Malatyaspor’un ligden çekilme talebi, Türk futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. TFF’nin bu talebi nasıl değerlendireceği merak konusu olurken, Malatyaspor’un ligdeki geleceği belirsizliğini koruyor.

İlgili Yazılar