Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. ‘Yenidoğan Çetesi’ Türkiye’de Aileyi Kabusa Çevirdi

‘Yenidoğan Çetesi’ Türkiye’de Aileyi Kabusa Çevirdi

haberci haberci -

Kocaeli’de Bir Ailenin Dramı

Türkiye’yi sarsan ‘Yenidoğan Çetesi’ nedeniyle hayatı kabusa dönen Okutucu çifti, Kocaeli’de geçen sene özel bir hastanede dördüz doğum sonrası bebeklerinden 3’ünü kaybetti. Birinin de görme kaybı yaşadığı aile, çete ile ilgili açılan dosyaya dahil olmak için avukatları aracılığıyla harekete geçti.

Acılı Anne ve Babanın Çığlığı

Acılı anne Hamide Okutucu, yaşadıkları acı dolu günleri basın mensupları aracılığıyla duyurmaya çalıştıklarını ancak seslerinin duyulmadığını belirtti. Gözyaşları arasında “4 çocuğuma işkence yaptılar, bedelini ödesinler, hastane kapatılsın” diyen Okutucu çifti, adalet arayışlarını sürdürüyor.

Medilife Bağcılar Hastanesi’nde Yaşanan İhmal

Cemre bebeğin durumu da dikkat çekiciydi. Özel Gebze Yüzyıl Hastanesi’nden Medilife Bağcılar Hastanesi’ne sevk edilen Cemre, sol gözünde görme kaybı yaşadı ve vücudu güçsüzleşti. Aile, çocuklarının maruz kaldığı ihmallerin hesabını sormak için hukuk mücadelesine başladı.

Avukatların Talepleri

Ailenin avukatı Tayfun Budak, yaşanan mağduriyetin peşini bırakmayacaklarını ve Yenidoğan Çetesi’nin en ağır cezayı almasını, hastanelerin kapatılmasını talep ettiklerini belirtti. Dosyada mağdur olduklarını belirten avukat, adaletin yerini bulması için mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Sonuç

Türkiye’yi derinden sarsan ‘Yenidoğan Çetesi’, bir ailenin hayatını kabusa çevirdi. Okutucu çifti, yaşadıkları acı dolu deneyimi duyurmak ve adalet aramak için mücadele ediyor. Ailenin avukatları, çete üyelerinin cezalandırılmasını ve benzer olayların yaşanmaması için hastanelerin denetlenmesini talep ediyor.

İlgili Yazılar