Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile oynanan ve 2-2 berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamalarda takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Reis, “Fenerbahçe karşısında oldukça iyi bir performans sergiledik. İki kez geriden gelmek kolay değil. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız 1 puan değerlidir” ifadelerini kullandı.
Maçta yaşanan ilk golde kendi hatalarının etkili olduğunu vurgulayan Reis, bazen basit goller yediklerini söyledi. “Fenerbahçe karşısında ilk golü kendi hatamızdan yedik. İletişimimizin güçlenmesi gerekiyor. 90 dakika boyunca vazgeçmemelerini, inançlarını kaybetmemelerini gerektiğini takımla paylaşıyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz” dedi.
Reis ayrıca, ünlü teknik direktör Jose Mourinho hakkında da olumlu görüşlerini paylaştı. “Mourinho’nun harika bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Ligin geri kalan kısmında ona iyi şans diliyorum. Üçüncü golü atmış olsalardı, belki maç farklı bir sonuca sahip olabilirdi. Onun benim için iyi bir rol model olduğunu söyleyebilirim. Bugün kendisiyle ilk kez görüşme fırsatım oldu” şeklinde konuştu.
Reis’in değerlendirmeleri, Samsunspor’un Fenerbahçe karşısındaki performansını ve takımın geleceğe dair planlarını yansıtırken, taraftarlarına umut verdi.
Reklam & İşbirliği : [email protected]