Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ın efsane isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı ekibin formasını tekrar giymek istediğini açıkladı. 41 yaşındaki deneyimli futbolcu, ülkemizden ayrıldıktan sonra Portekiz’de Vitoria SC’de forma giymekteydi. Ancak Quaresma, HT Spor’a yaptığı açıklamada Beşiktaş’a geri dönmek istediğini belirtti.
Quaresma, “Beşiktaş’ta çalışmak isterim. Çünkü kulübe yardım edebileceğimi düşünüyorum. Beşiktaş’a çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum.” diyerek Beşiktaş’a olan sevgisini ve takıma katkı sağlama isteğini dile getirdi. Ancak bu konuda karar verilmesi gerektiğini belirterek başkandan bir adım beklediğini ifade etti.
Ayrıca Quaresma, “Porto ve Beşiktaş beni çok etkiledi ve benimle birlikte ölecekler. Çünkü onları çok seviyorum.” diyerek Porto ve Beşiktaş’a olan bağlılığını vurguladı. Kendisi için anlamlı olacağını düşündüğü bir veda maçı fikrini paylaşan Quaresma, “Porto ile Beşiktaş arasında bir veda maçı yapmanın çok anlamlı olacağını düşünüyorum. Bir yarıda Beşiktaş diğer yarıda ise Porto forması giymek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş’a dönmek isteği ve özel bir veda maçı düşüncesi, taraftarlar arasında heyecan yaratırken, bu konuda Beşiktaş yönetiminin vereceği karar merakla bekleniyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]