Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, dün katıldığı Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni‘ne dair önemli bir mesaj paylaştı. Emine Erdoğan, kadın girişimcilerin karşılaştığı engellerin kaldırılmasının bölgesel kalkınmaya büyük katkı sağlayacağına vurgu yaptı.
Emine Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadın girişimcilerimizin önündeki engelleri ne kadar kaldırırsak, bölgesel kalkınmada o kadar yol alırız” ifadelerine yer verdi. Bu mesajıyla, kadınların iş dünyasındaki potansiyellerinin açığa çıkarılmasının öneminin altını çizdi.
Emine Erdoğan, paylaşımında ayrıca “Bize düşen, hep birlikte, Türkiye Yüzyılı’nın tarihini yazarken, kalemimizi, bu bilgi ve birikimin mürekkebiyle doldurmaktır” ifadesine de yer verdi. Bu sözleriyle, Türkiye’nin geleceği için birlikte hareket etmenin ve kadın girişimciliğinin ülke ekonomisine olan değerini vurguladı.
Ödül törenine dair görüntülere de paylaşımında yer veren Emine Erdoğan, kadınların başarılarına ve yaratıcılıklarına olan desteklerinin devam edeceğine dair güçlü bir mesaj iletti.
Emine Erdoğan’ın sözleri, kadın girişimciliğinin önemini vurgularken, bölgesel kalkınmanın sağlanması için engellerin kaldırılmasının gerekliliğine dikkat çekiyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]