Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Ölümü RTÜK’ü Harekete Geçirdi

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Ölümü RTÜK’ü Harekete Geçirdi

haberci haberci -

Fethullah Gülen’in Ölümü Türkiye Gündeminde

Hain terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü, Türkiye’nin en sıcak gündem maddesi haline geldi. Ölümün ardından bazı yayın organlarında övgü içerikli söylemlerin yer alması ise dikkatleri üzerine çekti.

RTÜK Başkanı Şahin: Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Edecek

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, elebaşı Gülen’in ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, “Millete ihanet etti, vatansız öldü. Millî iradeye kast eden hain FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şâd olsun” ifadelerini kullandı.

FETÖ’yü Öven Yayıncılar RTÜK Denetiminde

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı diğer bir paylaşımda, Fethullah Gülen’i öven bazı yayın organlarını mercek altına aldıklarını belirterek, “Yetki alanımızda bulunan bazı yayın organlarında FETÖ elebaşı hakkında sergilenen kabul edilemez söylemler Üst Kurulumuzun takibindedir. Hiçbir yayıncı, terörü ve teröristi öven yayınlar yapamaz” dedi.

RTÜK Başkanı Şahin, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, terör örgütü ve elebaşı Gülen’i öven yayınların kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti. Bu açıklamaların ardından FETÖ’nün ölümüyle ilgili medyadaki yayınların denetim altında olacağı belirtiliyor.

İlgili Yazılar