Copyright © 2024 Tüm hakları SAYFA HABER 'de saklıdır. - İzmir Haber, İzmir Son dakika Haberleri

Sayfa Haber – İzmir Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da Milli ve Yerli Çözümlerini Tanıtacak

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da Milli ve Yerli Çözümlerini Tanıtacak

haberci haberci -

ULAK Haberleşme, Türkiye’nin teknolojik bağımsızlığını güçlendiren çalışmalarını SAHA EXPO‘da sergilemeye hazırlanıyor. Bu yıl 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, yaklaşık 40 ülkeden 150 binden fazla profesyonel ziyaretçi ağırlanacak.

ULAK’ın Fuardaki Tanıtımı

ULAK Haberleşme, fuar kapsamında yerli 5G altyapı sistemleri, güvenli iletişim çözümleri ve akıllı şehir uygulamalarını katılımcılarla buluşturacak. Firma, Türkiye’nin 5G yolculuğuna öncülük ederek kamu ve özel sektörde güvenli ve sürdürülebilir haberleşme sistemlerine katkı sağlıyor. Fuarda, LTE ve 5G baz istasyonları ile farklı sektörlerdeki uygulamalar detaylı bir şekilde tanıtılacak.

Genel Müdürün Açıklamaları

ULAK Haberleşme Genel Müdürü Ruşen Kömürcü, milli ve yerli haberleşme çözümlerini savunma sanayisinin önemli platformlarından biri olan SAHA EXPO’da sergilemekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Kömürcü, “5G ve ötesi haberleşme teknolojilerimiz, sadece bugünün değil geleceğin ihtiyaçlarına da yanıt verecek şekilde yerli ve milli olarak tasarlanıyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da gerçekleştireceği ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile sektördeki gücünü pekiştirmeyi hedefliyor. Kömürcü, yerli mühendislerin inovatif ürün ve çözümlerini büyük platformlarda paylaşmanın ULAK’ın sektördeki öncülüğünü güçlendireceğini vurgulayarak, teknoolojik bağımsızlığı güçlendirmenin misyonlarının bir parçası olduğunu belirtti.

İlgili Yazılar